Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева - Славея, се

...
Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева - Славея, се
Коментари Харесай

Ето кой е мъжът на Славея Сиракова и как реагира Илиана Раева

Голямата щерка на Наско Сираков и Илиана Раева - Славея, се похвали във " Facebook ", че най-сетне е намерила мъжа на сърцето си. Нещо повече - получила е предложение за брак и е дала отговор с " да ". 

Моделът разгласява обща фотография с обичания си, който обаче е с шапка, закриваща лицето му. Впоследствие Славея се похвали за щастливото събитие и в " Инстаграм ". Там хубавицата " означи " гаджето си, разкривайки кой е съумял да завоюва сърцето й. Кандидат-зетят на Наско Сираков и Илиана Раева се споделя Иван Борисов и е огромен левскар. 

Много щастлива е и Раева, която написа първия коментар под обявата на дъщеря си. " Обичам ви! ", възкликва Илиана, добавяйки сърца. 

" Бъдете щастливи и постоянно влюбени ", пишат другари на Славея, затрупвайки я с честитки. 

" Ихууу, айде сватбиииииии ", прибавя друга от познатите й, визирайки, че е допустимо освен Виолета да мине под венчилото, а и сестра й.



Както е известно, дребната щерка на Наско Сираков и Илиана Раева има дългогодишна връзка с футболиста Георги Коруджиев, който е младеж на Левски. Вили подари Жоро с дъщеричка преди 3 години, а след дни ще се състои сватбата им. Наследничката им ще бъде шаферка. 

Казалата " да " Славея и обичаният й Иван на този стадий не мислят за женитба, прибавиха източниците на Блиц. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР